Toast Champignon

Toast champignon

Ingrediënten:

2 plakjes waldkornbrood of een andere broodsoort naar keuze 
1 teentje knoflook
200 gr kastanjechampignons
1 sjalotje
3 takjes tijm of een beetje gedroogde tijm
1 handvol geraspte Gruyère

                                      
       

          

Bereiding:

Verwarm de grill van de oven en leg de sneetjes brood op een bakplaat, halveer het knoflookteentje en wrijf het brood hiermee in. Rooster het brood onder de grill aan beide kanten ca. 2 minuten.
Verhit intussen wat olie en/of boter in een koekenpan en fruit het fijngesnipperde sjalotje even aan, voeg de dikke plakjes champignons en tijm toe en bak tot de champignons gaar zijn, breng op smaak met peper en zout Schep de paddenstoelen op het geroosterde brood, bestrooi met de geraspte Gruyère en schuif weer onder de grill tot de kaas gesmolten is, dien direct op.

Smakelijk !!!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *